0764.453.411
0748.854.564
SERVICII FORAJE

Foraje puturi apa

Foraje puturi apa

Se stie din vechime ca apa este esenta vietii multa lume stie asta sau dau un copy-paste la acest text cand dau un anunt de foraje insa putini stiu cu adevarat sa execute un foraj ca la carte conform normelor de foraje din Romania.

Toti stiu de filtru de margaritar si filtru screen dar foarte putini stiu ce granulatie de margaritar (quartz) sa foloseasca unde sa monteze filtrele sau unde sa le monteze ce sa faca in timpul forajului sau dupa.

Majoritatea se documenteaza de pe net lucru ce nu corespunde in totalitate cu realitatea din teren sau merg pe nepriceperea oamenilor ceea ce denota lipsa de repect pentru meseria lor dar si pentru banii celor care ai contracteaza.

Recomandabil ar fi un raport calitate pret in zona de campie captarea celei de a 3-a panza freatica denumita si Motistea care este sub Colentina ce de-a doua panza freatica, Motistea ce este teoretic o panza freatica bune iar forajele de medie adancime sunt forate la 35-60 metri cu filtre comandate in fabrica Val Rom sau Val Plast in momentul in care se gaseste un strat freatic bun.

Se pot executa si foraje la cea de a doua panza freatica la adancimi de 20-30 metri cu mentiunea ca sunt mai ieftine singurul impediment ar fi calitatea apei.

Forajele de 20-30 de metri sunt foarte dese si comune in anumite cartiere din Bucuresti fiind foarte bune dar si in zonele limitrofe bucurestiilor pe o raza de 30-40 km.

Sunt foraje usor de exploatat si de intretinut in sistemul din ziua de astazi cu tubulatura aceasta tip PVC.

Forajele cu adancimi cuprinse intre 30 si 65 metrii sunt foraje executate in sistem semimecanic uscat pentru a evita malul ,nisipul si anumite deranj sau in sistem hidraulic cu circulatie de fluid de foraj (noroi) la alegerea clientului.

In concluzie executam toata gama de foraje si piloti de consolidare in orice locatie si pe orice diametre.

Foraje puturi de apa se pot executa cu diametre cuprinse intre 150 mm si 311 mm.
Datorita vastei experiente am reusit sa executam foraje puturi apa oriunde in Romania indiferent de solul din zona respectiva clientii nostrii au fost multumiti de serviciile noastre de foraje puturi.

Echipa noastra foraje-epuisment.RO realizeaza foraje puturi apa oriunde in Romania cu ajutorul echipamentelor profesionale pentru foraje puturi apa de o echipa cu mare experienta in realizarea forarea puturilor.

Pentru obtinerea unui pret pentru foraje puturi apa nu ezitati sa ne contactati.suna acum:
0764.453.411
0748.854.564

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ti-a placut articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota
Acorda o nota
Ai nevoie de un foraj, denisipare puturi, foraje epuisment, puturi absorbante?
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp