Logo
0722.908.634         office@foraje-epuisment.ro
Foraje Epuisment - KORVIO SRL
Foraje puturi apa si Denisipari puturi
Servicii de foraje puturi si denisipari puturi - suna-ne acum

Denisipari puturi Bucuresti

Suna acum si profita de promotiile lunii Aprilie la foraje puturi si denisipari. Reduceri de pana la 25%

Denisipari puturi Bucuresti

Fara indoiala renuntarea la reteaua de apa municipala si obtinerea unei noi surse de apa prin foraje puturi reprezinta o decizie inteleapta. Dar ce ne facem in situatia aparitiei unor probleme ce afecteaza buna functionare a puturilor? Cele mai des intalnite probleme in exploatarea puturilor de apa potabila sunt reprezentate de colmatarea tuburilor (daca putul este realizat folosind tuburi de beton) si nisiparea acestora iar dificultatea apare in gasirea unui specialist in denisipari puturi Bucuresti care sa poata rezolva problema intr-un timp scurt si la un pret rezonabil.

Care este cauza acumularilor de nisip ? Ce sunt denisiparile si la cine apelam atunci cand avem nevoie de un serviciu denisipari puturi Bucuresti ?

Cand sunt necesare denisipari puturi Bucuresti ?

In ciuda numeroaselor avantaje pe care le ofera, toate puturile de mica adancime, de adancime medie cat si cele de mare adancime pot fi afectate uneori de problema acumularii unui strat de nisip la baza putului sau in zona filtrelor. Iar proprietarii se vor confrunta in acest caz atat cu o reducere a debitului de apa cat si cu aparitia unor impuritati (particule de nisip) in apa extrasa din sol.  

De regula nisiparea unui put de apa potabila poate avea patru cauze tehnice si una naturala – survenita ca urmare a exploatarii putului pentru un timp indelungat fara a i se asigura periodic lucrari de mentenanta prin denisipari puturi Bucuresti.

  • Exploatarea necorespunzatoare (folosirea unor pompe care sa forteze intrarea apei in put, nerespectarea regulilor de exploatare, etc.)

  • Determinarea gresita a parametrilor de utilizare a forajului (alegerea filtrelor) si folosirea unor materiale de calitate indoielnica.

  • Montarea pompei extractoare sau a hidroforului in dreptul filtrelor de admisie a apei.

  • Pietrisul dispus in jurul filtrelor nu este cel corespunzator.

  • Lucrarile de denisipari anterioare nu au fost efectuate asa cum trebuie.

Daca va confruntati cu o astfel de situatie se recomanda realizarea fara intarziere a unei lucrari de denisipari puturi Bucuresti pentru a preveni deteriorarea putului si pentru a-l readuce la parametrii normali de functionare. De asemenea este bine ca dupa o anumita perioada de exploatare (2-3) ani sa se faca o denisipare cu caracter preventiv.

Avantaje denisipari puturi Bucuresti

In urma operatiunilor efectuate de echipa specializata in denisipari puturi Bucuresti se asigura o mai buna functionare a putului de exploatare a apei potabile ce poate fi “tradusa” printr-o serie de avantaje importante:

  • Marirea considerabila a permeabilitatii in zona de filtrare a forajului

  • Cresterea razei efective pentru foraj si in mod implicit a debitului de apa

  • Micsorarea pierderii de sarcina localizata in zona de activitate a filtrului

  • Eliminarea nisipului acumulat si evitarea nisiparii ulterioare a forajului

  • Posibilitatea de a repune in functiune un put ce nu a fost folosit pentru o perioada indelungata de timp

Profesionistii in denisipari puturi Bucuresti utilizeaza frecvent pentru rezolvarea unor astfel de probleme instalatii, metode si pompe speciale - cele mai des intalnite procedee pentru denisipare fiind aspiratia cu pompe de vid si suflarea cu ajutorul pompei de tip “mamut”. Prin introducerea aerului in put se elimina apa cu nisip iar prin fortarea debitului se obtine crearea unei bariere naturale din pietris in jurul filtrelor care va opri pe viitor patrunderea particulelor de nisip in putul forajului.

Contacteaza-ne

Foraje Epuisment - KORVIO SRL

0722.908.634

0749.582.395

office@foraje-epuisment.ro

www.foraje-epuisment.ro

Cere oferta de pret