Logo
0722.908.634         office@foraje-epuisment.ro
Foraje Epuisment - KORVIO SRL
Foraje puturi apa si Denisipari puturi
Servicii de foraje puturi si denisipari puturi - suna-ne acum

Denisipari puturi

Suna acum si profita de promotiile lunii Iulie la foraje puturi si denisipari. Reduceri de pana la 25%

Denisipari, reabilitari, igienizare si mentenanta foraje

Lucrarile de reabilitare foraje apa constau in:

  • Denisiparea forajelor prin sistem aer-lift;

  • Curatarea acestora prin clorinare -> igienizarea acestora;

  • Stabilirea noilor parametrii ai forajului (nivel hidrodinamic, nivel hidrostatic, debit, etc);

  • Mentenanta acestora.

Denisiparea, curatarea puturilor sau a fantanilor reprezinta o procedura care trebuie executata la intervale de timp pentru a beneficia de apa potabila. Procesul de innisipare al puturilor si al fantanilor reprezinta patrunderea particulelor fine de nisip ale solului in interiorul putului. Astfel se pot bloca filtrele prin care intra apa. Cu timpul, forajul se umple cu nisip, astfel scazand debitul, iar capacitatea de functionare se micsoreaza considerabil. Este nevoie urgent de denisiparea putului sau a fantanei.

Denisiparea este necesara atunci cand depunerile de nisip de pe fundul unui foraj sunt atat de multe incat ajung in dreptul filtrelor, le obtureaza pe acestea din urma si scade debitul forajului.

Modalitatea cea mai eficienta de curatarea a sursei de apa este denisiparea sau decolmatarea, o procedura de eliminare a nisipului din putprin pomparea acestuia. Procesul de denisipare puturi consta in eliminarea nisipului care a intrat in filtrele putului forat cu pompe in sistem tub ejector sau aer-lift in vederea restabilirii cursului lin al apei. Dupa efectuarea denisiparii putului forat, acesta poate fi repus in exploatare cu ajutorul pompelor submersibile, utilizand un debit cu debit crescator, in vederea refacerii filtrului natural din spatele filtrelor forajului.

Procesul de denisipare sau decolmatare va demara cu o spalare propriu-zisa a gaurii si vor fi incorporate urmatoarele manevre:

1. Spalare cu apa curata;

2. Tratare cu substante chimice;

3. Spalarea cu un puternic jet de apa pana ce se realizeaza definitiv denisiparea putului de apa;

Se executa servicii de denisipare/decolmatare puturi si fantani de mica si medie adancime, servicii de igienizare, curatare, limpezire, tratare a puturilor si fantanilor si mentenanta a acestora. Echipa de executie a lucrarilor de denisipare trebuie sa fie o echipa cu o experienta considerabila in acest domeniu, iar printre caracteristicile importante se numara si, dinamica, competenta, pregatirea eficienta, cu experienta si mijloacele necesare in vederea realizarii acestei proceduri intr-o maniera cat mai profesionala.

Pentru ca la suprafata luciului de apa al forajului, in contact cu oxigenul, se pot dezvolta adesea colonii de bacterii aerobe si avand in vedere faptul ca aparitia acestora nu poate fi extrem de daunatoare precum adesea produc reziduri ce ingreuneaza activitatea pompelor si favorizeaza aparitia bacteriilor anaerobe. Daca nu se intervine din timp cu echipamentele speciale de curatare si igienizare puturi/curatare si igienizare fantani, bacteriile anaerobe vor forma colonii de mari dimensiuni care vor elibera in apa substante care vor afecta calitatea apei, substante care pot reprezenta o amenintare pentru consumatorul de apa.

Repararea si intretinerea periodica a echipamentelor este absolut necesara in ceea ce priveste puturile cu apa si de altfel, critica pentru functionarea ireprosabila a acestora. În general, firmele specializate sunt familiarizate cu tot felul de forari pentru apa si ofera reparatii, denisipari, intretinere si analiza a apei la cele mai inalte standarde.

Denisiparile de puturi ( decolmatarile si reabilitarile de foraje ) sunt procedeul prin care un foraj de put revine la forma si capacitatea initiala cand a fost forat.

Nisipul in foraj ( fantana, put forat) distrtuge filtrele, pompele si celealte accesorii conectate la acest foraj sau put pentru apa potabila sau industriala.
Denisiparile ( denisiparea putului ) se fac in principiul aer-lift  adecvat pentru fiecare foraj (adancime put - diametre foraj) in functie de adancime, diametre,tipul materialului de tubaj folosit la foraj, grosimea tubulaturi putului etc. 

Majoritatea oamenilor stiu ca dinamica apei strica forajele.De ce? Pentru ca orice foraj oricat de perfect ar fi executat contine si mici insertii cu nisip de o granulatie extrem de fina insa foarte putina lume stie ca la o anumita viteza (capacitatea de extragere a pompelor, hidrofoarelor, hidromotoarelor) nisipul devine abraziv stricand filtrele forajelor sau fantanilor pentru apa potabila, casnica sau industriala.De aceea orice foraj chiar daca nu se vede la ochiul liber  are nisip si trebuie denisipat la o perioada de maxim 7 ani de la executarea forajului doar pentru acontinua buna functionare a acestui foraj cat si al sistemelor conectate acestuia.

Denisiparile le facem cu o echipa specializata cu profesionalism si eficienta cu mentiunea ca avem 17 ani de experientain domeniul forajelor de toate genurile.

Ce sunt denisiparile? La ce ajuta denisiparile? La cat timp se face o denisipare? oare forajul meu este colmatat?de ce am apa cu nisip?

Toate raspunsurile la intrebarile tale despre denisipari au un singur raspuns.

Contacteaza-ne pentru a obtine o cotatie de pret pentru denisiparea putului tau.

Denisiparea este procesul prin care se elimina dopul de nisip  format in foraj de-a lungul timpului datorita exploatarii necorespunzatoare a putului.

Echipa noastra foraje-epuisment.RO realizeaza denisipari foraje oriunde in Romania cu ajutorul echipamentelor profesionale pentru denisipari alaturi de o echipa cu mare experienta in realizarea denisiparilor.

Pentru obtinerea unui pret pentru denisipari foraje nu ezitati sa ne contactati.

Review-uri

(9 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
4.0 (9 review-uri)
5 stele
(2)
4 stele
(5)
3 stele
(2)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota
Chi ...
22.01.2020
Acceptabil
denisipare foraj de mare adancime 220
Am denisipat un put in orajul Craiova judetul Dolj la adancimea de 220 metrii. Profesionista si echipa si utilajele de calitate iar eficienta este maxima
SC ...
24.04.2019
Bun
denisipare fundulea Calarasi
Denisipare put in Calarasi am fost mulumiti de echipa cu contract cu garantie cu tot
Mar ...
25.02.2019
Excelent
Denisipare 180 m
Denisipare sc INTIM SRL din orasul drobeta Turnu Severin foraje de 180 m denisipat de aceasta echipa de baieti rapida si eficienta .Recomandam SC Korvio Srl
den ...
03.01.2019
Acceptabil
Densipare Jilava Ilfov
denisipare foraj 120 m in zona Jilava sos de centura.Motocompresor totul de calitate
San ...
03.01.2019
Bun
denispari foraje monitorizare
denispari foraje monitorizare 11bucati adancime cuprinsa intr 8-12 metrii si executia a altor 4 foraje monitorizare noi
in ...
03.01.2019
Bun
denisipare bragadiru
Denisipare bragadiru la 80 de metrii.Firma serioasa si promta
cr ...
06.12.2018
Bun
denisipare efectuata
Multumim pentru rapiditate si eficienta in zona Pantelimon
mil ...
06.12.2018
Excelent
Deocamdata e ok dupa 2 ani
Suna multumita deocamdata de executia putului in berceni .Un put de 25 de metrii la panaza a doua.Lau curatat l-au denisipiat deci e totul ok
dra ...
06.12.2018
Bun
Multumit de baieti
mi-au denisipat un put in zona Otopeni la 60 de metrii adancime Rapiditate si seriozitate

Intrebari si raspunsuri

(3 intrebari) Adauga intrebare
Cos ...
30.05.2024
În curtea Așezământului Mănăstire Buna Vestire,Loc.Grădinari,Jud.Olt,avem un puț de 138 metri,puț pe care-l dorim denisipat și ulterior echipat(pompă,țeavă....) Vă rog,înaintați o ofertă de preț. Mulțumesc
 
Foraje Epuisment - KORVIO SRL
Va multumim pentru solicitarea dumneavoastra in legatura cu Denisipari puturi. In cel mai scurt timp un reprezentant al Foraje Epuisment - KORVIO SRL va va contacta. Pentru orice intrebare legata de Denisipari puturi sunati la 0722.908.634
Man ...
27.11.2023
Foraj fantana 85 m
 
Foraje Epuisment - KORVIO SRL
Multumim pentru interesul aratat pentru Denisipari puturi, pentru o oferta concreta de pret pentru Denisipari puturi avem nevoie de mai multe detalii. Apelati acum echipa Foraje Epuisment - KORVIO SRL la numarul de telefon 0722.908.634 sau lasati-ne un numar si va contactam noi.
Gas ...
26.06.2023
Curățare fântână 5 m apă,8 M aproximativ fântâna
 
Foraje Epuisment - KORVIO SRL
Am primit cererea dumneavoastra pentru Denisipari puturi. Un email cu oferta pentru Denisipari puturi va fost trimis pe email. Echipa Foraje Epuisment - KORVIO SRL va sta la dispozitie cu orice informatii despre Denisipari puturi


Contacteaza-ne

Foraje Epuisment - KORVIO SRL

0722.908.634

0749.582.395

office@foraje-epuisment.ro

www.foraje-epuisment.ro

Cere oferta de pret