Logo
0722.908.634         office@foraje-epuisment.ro
Foraje Epuisment - KORVIO SRL
Foraje puturi apa si Denisipari puturi
Servicii de foraje puturi si denisipari puturi - suna-ne acum

Adanciri si prelungiri puturi

Suna acum si profita de promotiile lunii Mai la foraje puturi si denisipari. Reduceri de pana la 25%

Daca va aflati in situatia in care forajul pe care l-ati realizat acum cativa ani nu va mai permite sa va bucurati de aceeasi apacurata si pura din punct de vedere microbiologic si in care apare acel fenomen care influenteaza o scadere semnificativa, sau mai putin semnificativa in unele cazuri a debitului apei, inseamna ca sigura solutie plauzibila care va mai ramane este sa prelungiti si sa adanciti putul, atat cat va permite spatiul, bineinteles.

Insa uneori este usor dificil sa depistati care au fost cauzele care au dus la aparitia acestor probleme, tocmai de aceea este necesar sa apelati intotdeauna la ajutorul specialistilor, intrucat exista situatii in care este necesar doar sa fie realizat procesul de aprofundare a putului si inlocuire a filtrului. In cele mai nefericite cazuri este necesara atat adancirea, cat si prelungirea acestuia. Factorii car duc la aparitia acestor probele sun numerosi, de aceea se recomanda parerea unui specialist in acest domeniu. Adesea, o simpla curatare poate o extrem de eficienta in cele mai fericite cazuri, insa in anumite cazuri nu va fi suficienta.

Toate cele mentionate anterior trebuie sa fie analizate de specialistii in acest domeniu, de o echipa care are deja o experientaconsiderabila si numeroase lucrari la active, pentru a putea primi sfaturile aferente si corecte fiecarui caz in parte. In general, firmele care se ocupa cu astfel de lucrari, analizeaza situatia lucrarilor care au fost efectuale, ulterior urmand sa va da un verdict corect care poate implica fie adancirea si prelungirea putului, fie formarea unui nou put, dupa fiecare caz in parte. Cert este ca aceste firme sunt cele mai in masura sa va ofere sfaturi in aceasta directie.

Sa vedem care sunt pasii pe care trebuie sa ii parcurgeti in aceasta situatie.

Asadar, procesul de adancire si prelungire a puturilor se realizeaza prin spargerea fundului forajului si adancirea acestuia cu ajutorul unei sape de foraj ce are dimensiuni relativ reduse. Exista situatii in care sapaturile vor atinge un nou strat, iar in acest caz debitul forajului realizat ar putea inregistra chiar si valori duble comparativ cu cele care v-ati obisnuit. Insa, pentru a avea certitudinea ca veti obtine un rezultat pe masura asteptarilor, inaintea de a se trece efectiv la realizarea lucrarilor de adancire si prelungire a puturilor este recomandat sa se realizeze unui studiu hidrografic. Acest studiu va trebui sa fie realizat cu ajutorul unui specialist in domeniu care se va ocupa de toata procedura, astfel incat dumneavoastra veti economisi timp, si veti obtine un cost financiar avantajos si mai mult decat atat lucrari calitative pe masura asteptarilor.

Specialistul in foraje puturi va trebui sa stie exact cu ce se confrunta in cazul acceptarii unei astfel de lucrari, pentru a sti ce materiale au fost folosite in realizarea forajului primar si daca realizarea unui nou foraj ar fi mai avantajoasa, in comparative cu adancirea celui existent.

Asadar, nu pierdeti timpul si incercati pe cat posibil sa rezolvati aceasta problema care poate avea consecinte asupra sanatatii dumneavoastra.

Review-uri

(2 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
4.5 (2 review-uri)
5 stele
(1)
4 stele
(1)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota
dra ...
06.12.2018
Bun
Multumit de baieti
mi-au denisipat un put in zona Otopeni la 60 de metrii adancime Rapiditate si seriozitate
mil ...
06.12.2018
Excelent
Deocamdata e ok dupa 2 ani
Suna multumita deocamdata de executia putului in berceni .Un put de 25 de metrii la panaza a doua.Lau curatat l-au denisipiat deci e totul ok

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare


Contacteaza-ne

Foraje Epuisment - KORVIO SRL

0722.908.634

0749.582.395

office@foraje-epuisment.ro

www.foraje-epuisment.ro

Cere oferta de pret