Logo
0722.908.634         office@foraje-epuisment.ro
Foraje Epuisment - KORVIO SRL
Foraje puturi apa si Denisipari puturi
Servicii de foraje puturi si denisipari puturi - suna-ne acum

Avantajele puturilor forate

Suna acum si profita de promotiile lunii Aprilie la foraje puturi si denisipari. Reduceri de pana la 25%

Avantaje put fata de apa de la robinet

Cand vine vorba despre apa potabila, probabilul primul lucru la care ne gandim este impactul ei asupra sanatatii noastre. Desi puritatea apei si modul in care ne afecteaza sanatatea sunt doi factori decisivi in evaluarea optiunii de a apela serviciile unei companii specializate in foraje puturi, trebuie sa stim ca exista si alte avantaje put fata de apa de la robinet pe care de multe ori le trecem cu vederea.

Decizia de a renunta la furnizorul dumneavoastra de apa obisnuit si de a accesa o noua sursa a lichidului vital prin foraje puturi va ofera o resursa infinita de apa, independenta si o investitie profitabila din punct de vedere al reducerii cheltuielilor pentru utilitati.

Avantaje foraje put fata de apa de la robinet – Costuri incredibil de mici

Cu totii uram facturile. Fie ca vorbim despre costurile abonamentelor de telefonie, ale diferitelor servicii mai mult sau mai putin utile, dar mai cu seama de cele ale utilitatilor, facturile lunare reprezinta un adevarat efort financiar, mai ales in contextul in care pretul acestora creste pe zi ce trece. Puteti beneficia de avantaje foraje put fata de apa de la robinet - desigur daca locuiti la casa - deoarece detinerea acestuia nu implica taxe municipale. Investitia in foraje puturi poate fi amortizata cu usurinta in doar cateva luni de utilizare iar pentru cei interesati exista chiar unele facilitati de creditare de catre stat sau diferite organizatii ecologiste a unor astfel de lucrari.

Avantaje foraje put fata de apa de la robinet – Independenta fata de reteaua de apa

Cine nu este deranjat de acel moment in care se opreste apa ? De multe ori in urma unor avarii sau lucrari la reteaua publica de alimentare cu apa, consumatorii sunt lipsiti cateva ore bune (sau chiar zile in cazul unor avarii serioase) de apa care le este atat de necesara. Daca aveti in curtea casei dumneavoastra un put, acesta va va furniza in permanenta apa potabila, fara a fi influentat de problemele retelei de alimentare municipale. Independenta totala fata de reteaua de apa este unul din principalele avantaje foraje put fata de apa de la robinet ce determina zilnic tot mai multe persoane sa renunte la utilitatile clasice si sa contracteze o firma specializata in foraje puturi.

Avantaje foraje puturi fata de apa de la robinet – Sanatatea are gust

Apa existenta in retelele de distributie este adesea supusa unor tratamente chimice in care sunt implicate elemente nocive cum ar fi cloruri sau fluoruri si alte substante folosite pentru dedurizare. Desi procesul in sine este unul bine intentionat ce are rolul de a elimina impuritatile, germenii si alte corpuri de natura biologica, de multe ori datorita unei concentratii prea ridicate sau a unor deficiente tehnice aceste substante chimice ajung sa contamineze practic apa potabila oferindu-i un gust neplacut, un miros intepator si atragand dupa sine consecinte serioase asupra celui ce o consuma. Apa obtinuta prin foraje puturi este filtrata in mod natural, nu reprezinta niciun pericol pentru sanatate si...chiar are gust! Toate acestea sunt adevarate avantaje foraje puturi fata de apa de la robinet. Va mai amintiti gustul racoritor al apei din fantana bunicilor ?

Contacteaza-ne

Foraje Epuisment - KORVIO SRL

0722.908.634

0749.582.395

office@foraje-epuisment.ro

www.foraje-epuisment.ro

Cere oferta de pret