Logo
0722.908.634         office@foraje-epuisment.ro
Foraje Epuisment - KORVIO SRL
Foraje puturi apa si Denisipari puturi
Servicii de foraje puturi si denisipari puturi - suna-ne acum

Foraje puturi Ilfov

Suna acum si profita de promotiile lunii Aprilie la foraje puturi si denisipari. Reduceri de pana la 25%

oraje puturi Ilfov, foraje puturi Clinceni si localitati invecinate.

Daca locuiti in Ilfov sau intr-una din localitatile invecinate si sunteti interesat de un put sau o fantana, puteti beneficia acum de serviciile companiei de profesionisti specializata in foraje puturi Ilfov. Luand in considerare costurile reduse de intretinere, calitatea superioara a apei potabile si debitul ridicat (pana la 3 m3/h pentru foraje mica adancime si peste 15 m3/h pentru foraje mare adancime) putem privi realizarea unei astfel de surse de apa (foraje puturi) ca fiind o investitie sigura pentru viitor.

Numeroase persoane descopera zilnic ca realizarea unui foraj mica adancime sau a unuia de adancime medie ofera numeroase avantaje si poate asigura cu usurinta necesarul de apa al unei familii sau a unei gospodorii la un cost mult mai scazut decat racordarea la reteaua de apa. Si astfel se decid sa apeleze la serviciile unei firme specializate in foraje puturi Ilfov, foraje puturi Berceni, foraje puturi Chiajna sau foraje puturi Otopeni.

Tipuri de foraje puturi Ilfov, foraje puturi Cernica

Foraje puturi mica adancime: Foraje puturi Ilfov executa lucrari de foraje puturi mica adancime folosind utilaje actionate manual sau utilaje foraj automate, in functie de complexitatea si duritatea solului cu care ne confruntam. Puturile de mica adancime pot asigura un volum ridicat de apa, cuprins intre 500 si 5000 de litri pe ora, cantitatea variind in functie de structura geologica a solului, dimensiunea (diametrul) putului si calitatea pompei pe care o veti utiliza. Aceasta cantitate de apa este mai mult decat suficienta pentru a asigura necesarul de apa potabila si apa menajera a uneia sau mai multe familii si chiar a unei companii de mici dimensiuni. Oferim pentru dumneavoastra foraje puturi Ilfov, foraje puturi Afumati, foraje puturi Balotesti, foraje puturi Bragadiru.

Foraje puturi adancime medie: Aceste tipuri de lucrari pot fi realizate de catre compania specializata in foraje puturi Ilfov folosind atat utilaje mecanice clasice cat si foreze automate cu circulatie directa a fluidului de foraj. Astfel de foraje medie adancime pot furniza un volum de apa de pana la 7000 litri /ora si folosesc tubulatura PVC de inalta calitate cu o rezistenta sporita la factorii de presiune. Echipa de specialisti in foraje puturi Ilfov va poate furniza date si informatii care sa va ajute in alegerea tipurilor de foraje cele mai potrivite pentru gospodaria dumneavoastra si va ofera preturi competitive pentru foraje puturi medie adancime Bucuresti, foraje puturi Buftea, foraje puturi Caciulati sau foraje puturi Ciorogarla.

Foraje puturi mare adancime: Daca aveti nevoie de un debit impresionant de apa pentru irigatii, ferme, gospodarii complexe sau afaceri de mari dimensiuni, foraje puturi Ilfov va vine in ajutor prin realizarea de foraje puturi mare adancime. Un put de mare adancime patrunde adanc in sol, pana la cea de a 3-a panza freatica (de aici obtinandu-se si apa cea mai pura), putand extrage un volum ridicat de pana la 50 m3/h de apa potabila. De asemenea exista posibilitatea realizarii unor lucrari speciale cum ar fi foraje puturi absorbante si foraje puturi de epuisment atat in Bucuresti, Ilfov cat si in localitatile invecinate.

Contacteaza-ne

Foraje Epuisment - KORVIO SRL

0722.908.634

0749.582.395

office@foraje-epuisment.ro

www.foraje-epuisment.ro

Cere oferta de pret