Logo
0722.908.634         office@foraje-epuisment.ro
Foraje Epuisment - KORVIO SRL
Foraje puturi apa si Denisipari puturi
Servicii de foraje puturi si denisipari puturi - suna-ne acum

Foraje puturi, foraje mica adancime, curatare si denisipari puturi

Suna acum si profita de promotiile lunii Aprilie la foraje puturi si denisipari. Reduceri de pana la 25%

ndiferent daca sunteti un consumator casnic care doreste sa ofere familiei sale cea mai buna apa potabila sau o mica societate ce intentioneaza sa-si reduca facturile la utilitati, ar fi bine sa luati in considerare serviciile unui profesionist in foraje puturi. Mai exact ar trebui sa apelati la unul specializat in foraje mica adancime. Acesta este singurul care poate gasi pentru dumneavoastar o solutie personalizata de foraje puturi, o solutie perfect adaptata cerintelor proprii privind debitul de apa care va este necesar si va poate scuti mai repede decat va asteptati de toate neajunsurile racordarii la reteaua de apa municipala.

Foraje mica adancime o investitie pentru viitor

Activitatea de foraje puturi si cea de foraje mica adancime reprezinta o adevarata investitie cu numeroase beneficii atat pentru consumatorul obisnuit cat si pentru majoritatea companiilor mici si mijlocii.

Avantaje foraje puturi si foraje mica adancime:

  • Prin foraje puturi veti economisi lunar sume importante de bani prin reducerea facturilor la utilitati

  • Cu foraje mica adancime veti avea apa potabila de o calitate superioara comparativ cu cea ce se regaseste in reteaua publica de alimentare

  • In urma activitatii de foraje puturi puteti obtine debite de apa mult mai ridicate (m3/h)

  • Cele mai multe foraje mica adancime se pot realiza intr-un timp foarte scurt (doar cateva zile) si nu implica un efort financiar prea mare din partea dumneavoastra

Foraje puturi si foraje mare adancime pentru activitati industriale

Numeroase companii ce isi desfasoara activitatea in diferite ramuri ale industriei au nevoie frecvent de un debit mare de apa, acesta neputand fi obtinut din reteaua publica de alimentare sau prin foraje puturi obisnuite si prin urmare vor avea nevoie de foraje mare adancime. Acest tip de foraje mare adancime pot asigura debite de apa impresionante, cuprinse intre 6 si 20m3/h (sau chiar mai mari, in functie de tipul de sol si calitatea panzelor freatice). 

Foraje mare adancime se pot realiza pe o distanta verticala cuprinsa intre 60 si 250 de metri, iar pentru executarea lucrarilor sunt necesare instaltii speciale, de mari dimensiuni, denumite foreze. Cele mai frecvent utilizate astfel de dispozitive pentru foraje puturi sunt forezele hidraulice si forezele cu cap ciocan de fund, acestea din urma fiind folosite pentru foraje mare adancime in soluri dure sau stancoase.

Foraje puturi, curatare si denisipari puturi

In urma intrebuintarii deficitare a instalatiilor de pompare sau chiar in cazul unei folosiri obisnuite a acestora, in timp pot aparea anumite infundari ale filtrelor ce asigura patrunderea apei in puturile de exploatare si prin urmare veti avea nevoie de serviciile unui specialist in curatare si denisipari puturi.

Datorita eroziunii rocilor si a circulatiei panzelor freatice  particulele de nisip tind sa se acumuleze in zona filtrelor si la baza putului ingreunand astfel circulatia apei, reducand debitul, scazind calitatea si claritatea apei si afectand buna functionare a hidroforului sau a pompei pe care o folositi. Se recomanda realizarea activitatii de curatare si denisipare puturi de fiecare data cand observati o schimbare a consistentei apei, o reducere a debitului sau pur si simplu cu caracter preventiv la fiecare 2-3 ani de exploatare a puturilor de adancime pe care le detineti.

Contacteaza-ne

Foraje Epuisment - KORVIO SRL

0722.908.634

0749.582.395

office@foraje-epuisment.ro

www.foraje-epuisment.ro

Cere oferta de pret