Logo
0722.908.634         office@foraje-epuisment.ro
Foraje Epuisment - KORVIO SRL
Foraje puturi apa si Denisipari puturi
Servicii de foraje puturi si denisipari puturi - suna-ne acum

Denisipari puturi Ilfov

Suna acum si profita de promotiile lunii Martie la foraje puturi si denisipari. Reduceri de pana la 25%

Denisipari puturi Ilfov

Denisiparea este un procedeu tehnic realizat de catre echipele specializate in denisipari puturi Ilfov ce consta in extragerea si eliminarea particulelor de nisip din stratul de apa si fixarea unui strat de pietris in jurul filtrelor care sa formeze o bariera naturala impotriva nisipului si a altor impuritati ce pot proveni din panzele freatice. Rezultatul urmarit este obtinerea unei ape potabile curate, limpezi si fara impuritati.

Principalele cauze ale nisiparii unui put de apa potabila sunt:

  • Folosirea unor sisteme de pompare necorespunzatoare sau deficitare

  • Colmatarea coloanei de filtrare in cazul puturilor realizate din PVC sau metal

  • Realizarea necorespunzatoare a lucrarilor de foraje puturi

  • Neexecutarea lucrarilor de denisipare puturi periodice sau realizarea lor intr-un mod eronat

Daca in urma exploatarii indelungate sau datorita unor probleme ce tin de proiectarea putului, acesta a suferit fenomenul de nisipare este nevoie de interventia unei firme de profesionisti cu o vasta experienta in denisipari puturi Ilfov, denisipari puturi Berceni sau denisipari puturi Clinceni.

Cand sunt necesare denisipari puturi Ilfov ?

In functie de structura putului, a adancimii acestuia (foraje mica adancime, foraje adancime medie, foraje mare adancime), diametrul tubulaturii folosite si a compozitiei geologice a solului pe care este realizat, acesta ar putea avea nevoie la un anumit interval de serviciile unei companii denisipari puturi Ilfov. De regula perioada de realizare a operatiunii de denisipare este precizata de firma care a realizat forajul putului respectiv pentru dumneavoastra, insa in cazul in care sesizati prezenta in apa a unor particule de nisip, aspect tulbure sau un miros necorespunzator, este necesara realizarea de urgenta a unei astfel de operatiuni.

Daca va aflati intr-o astfel de situatie puteti apela cu incredere la serviciile unei companii experimentate indenisipari puturi Ilfov, denisipari puturi Cernica, denisipari puturi Chiajna, denisipari puturi Fundeni sau denisipari puturi Ganeasa.

Cum realizam denisipari puturi Ilfov ?

In cazul in care sunteti interesat de modul in care firma specializata in denisipari puturi Ilfov va reabilita putul dumneavoastra, trebuie sa stiti ca operatiunea in sine este una destul de complexa, necesita utilaje si instalatii specifice si prin urmare se recomanda a fi efectuata doar de catre profesionisti in foraje puturi.

Procedura incepe cu decolmatarea putului si a coloanei de filtrare, urmand a fi extrasa apa din put cu ajutorul unei pompe “mamut”. Acest procedeu ajuta la limpezirea apei din put, eliminarea particulelor de nisip si crearea unui strat protectoctor de pietris la nivelul filtrelor de admisie prin fortarea debitului obisnuit la care putul ar fi fost supus in conditiile unei exploatari normale.

Odata cu realizarea operatiunii de denisipare a putului, echipa denisipari puturi Ilfov va masura cu exactitate parametrii optimi de exploatare a putului si va intocmi documentatia tehnica in care vi se vor preciza noile conditii de utilizare a putului dumneavoastra de apa. Respectarea acestor conditii asigura functionarea forajului de apa pentru o perioada indelungata si va va scuti de cheltuieli legate de denisipare pentru cativa ani buni. Aveti nevoie de un profesionist in denisipari puturi Ilfov, denisipari puturi Izvorani, denisipari puturi Rosu, denisipari puturi Snagov sau denisipari puturi Voluntari ?

Contacteaza-ne

Foraje Epuisment - KORVIO SRL

0722.908.634

0749.582.395

office@foraje-epuisment.ro

www.foraje-epuisment.ro

Cere oferta de pret