0764.453.411
0748.854.564
SERVICII FORAJE

Denisipari puturi

Denisipari puturi

Denisiparile de puturi ( decolmatarile si reabilitarile de foraje ) sunt procedeul prin care un foraj de put revine la forma si capacitatea initiala cand a fost forat.
Nisipul in foraj ( fantana, put forat) distrtuge filtrele, pompele si celealte accesorii conectate la acest foraj sau put pentru apa potabila sau industriala.
Denisiparile ( denisiparea putului ) se fac in principiul aer-lift  adecvat pentru fiecare foraj (adancime put - diametre foraj) in functie de adancime, diametre,tipul materialului de tubaj folosit la foraj, grosimea tubulaturi putului etc. 

Majoritatea oamenilor stiu ca dinamica apei strica forajele.De ce? Pentru ca orice foraj oricat de perfect ar fi executat contine si mici insertii cu nisip de o granulatie extrem de fina insa foarte putina lume stie ca la o anumita viteza (capacitatea de extragere a pompelor, hidrofoarelor, hidromotoarelor) nisipul devine abraziv stricand filtrele forajelor sau fantanilor pentru apa potabila, casnica sau industriala.De aceea orice foraj chiar daca nu se vede la ochiul liber  are nisip si trebuie denisipat la o perioada de maxim 7 ani de la executarea forajului doar pentru acontinua buna functionare a acestui foraj cat si al sistemelor conectate acestuia.

Denisiparile le facem cu o echipa specializata cu profesionalism si eficienta cu mentiunea ca avem 17 ani de experientain domeniul forajelor de toate genurile.

Ce sunt denisiparile? La ce ajuta denisiparile? La cat timp se face o denisipare? oare forajul meu este colmatat?de ce am apa cu nisip?

Toate raspunsurile la intrebarile tale despre denisipari au un singur raspuns.

Contacteaza-ne pentru a obtine o cotatie de pret pentru denisiparea putului tau.

Denisiparea este procesul prin care se elimina dopul de nisip  format in foraj de-a lungul timpului datorita exploatarii necorespunzatoare a putului.

Echipa noastra foraje-epuisment.RO realizeaza denisipari foraje oriunde in Romania cu ajutorul echipamentelor profesionale pentru denisipari alaturi de o echipa cu mare experienta in realizarea denisiparilor.

Pentru obtinerea unui pret pentru denisipari foraje nu ezitati sa ne contactati.suna acum:
0764.453.411
0748.854.564

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ti-a placut articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota
Acorda o nota
Ai nevoie de un foraj, denisipare puturi, foraje epuisment, puturi absorbante?
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp